Si barbatii au nevoie de epilare. E adevarat, nu atat de frecvent ca in cazul femeilor, dar vor merge si ei la salon pentru epilari definitive cu laser. In cazul lor, epilarile vizeaza cam aceleasi zone pe care le epileaza frecvent si femeile. Insa sunt si unele zone de pe corpul lor pe care doar ei le pot epila, pentru ca doar barbatii au par acolo din abundenta. Aici discutam despre abdomen, pectorali si spate, eventual gat, ceafa, umeri daca pilozitatea e mai problematica si in zona respectiva.

Cea mai epilata zona la barbati cand vine vorba despre o epilare definitiva barbati Galaţi este spatele. De ce? Daca esti barbat stii cu siguranta ca parul de pe spate, cand te numeri printre ghinionistii care au din abundenta, este cel mai dificil de epilat pentru ca nu ajungi aproape deloc la el de unul singur. 

Asa ca trebuie sa apelezi la profesionistii de la salon ca sa poti obtine cele mai bune rezultate. Epilarile definitive cu laser la salon in zona spatelui sunt rapide, sigure, in cateva sedinte, sase, poate zece, depinde cat de des e parul in acea zona si cat de gros e firul de par, ai scapat de 75%-90% din firele de par inestetice si greu de intretinut.

Nici zona abdomenului si a pectoralilor nu e uitata la o epilare definitiva barbati Galaţi, asta pentru ca parul de pe abdomen si pectorali e mai vizibil si mai suparator decat cel de pe spate. Pe gat sau pe ceafa epilarile se vor face oricum daca ai inceput cu epilarea spatelui, deci si aceste zone intra in vizorul profesionistilor din saloane.

Ce avantaje ai daca te epilezi definitiv in toate aceste zone? Pielea va arata mai bine, va fi mai usor de ingrijit, igiena va fi mai simpla, dispar si mirosurile neplacute frecvente si transpiratia in exces din cauza pilozitatii. Plus ca ai scapat de epilarile facute acasa si te timpul prea mult alocat epilarii inainte de mersul la bazin, piscina, la plaja, pe timp de vara sau in orice sezon.

Alt avantaj al epilarilor pe abdomen, spate, gat, ceafa sau pectorali la barbati ar putea fi cel legat de evitarea iritatiilor locale determinate de firele de par. Cand ai mai putin par sau deloc-ramane in urma epilarilor definitive doar un puf fin-vei avea o piele catifelata, nu vei avea usturimi, senzatii neplacute, poate mancarimi frecvente. O schimbare se va observa si in relatia cu partenera de viata, va fi multumita si ea de ce vede si mai ales de ce simte cand aveti momente de tandrete.

Vei economisi timp si bani cu epilarile definitive la salon, nu mai esti stresat, te preocupi de ce e important in viata ta si ai de fiecare data cele mai bune rezultate care vor rezista pe termen lung, luni bune. Da, va fi nevoie de repetarea sedintelor de epilare definitiva laser periodic pentru intretinere si mentinerea acestor rezultate excelente, insa per total vei avea de castigat din orice perspectiva ai privi epilarile la salon.