Desi cununia civila nu este un eveniment la care vor participa foarte multi invitati, fiind in general un eveniment privat mai restrans, trebuie sa te pregatesti pentru petrecerea de dupa cununie la fel ca si in cazul cununiei religioase. Cele mai importante lucruri pe care le ai de facut sunt legate de alegerea restaurantului si tot ce tine de locatia respectiva, dar si de alegerea formatiei sau poate a unui DJ care se va ocupa de muzica, eventual a unei trupe de animatori. 


 

Localizarea unui Restaurant Floreasca devine foarte importanta mai ales cand e vorba despre o cununie civila in Bucuresti. Fiind un oras mare si aglomerat, cu trafic nu tocmai prietenos, este bine sa te gandesti de doua ori inainte de a opta pentru o anumita locatie. Cum alegi localizarea unui restaurant cununie civila Bucuresti astfel incat invitatii tai sa ajunga si la timp si sa nu vina deja nervosi la evenimentul privat?

Tine cont de cat de departe se afla restaurantul de centrul orasului sau de periferie. Cu cat e mai central sau e mai aproape de periferie, cu atat va fi mai dificil de ajuns mai ales cand sunt ore de varf in trafic. Ideal ar fi sa ai un restaurant in afara orasului sau intr-o zona a orasului accesibila, in asa fel incat sa poti ajunge cu masina fara probleme in doar cateva minute fara a fi nevoit sa treci prin zone foarte aglomerate.

Un restaurant cununie civila Bucuresti la care toata lumea va ajunge la timp va fi pe un bulevard, pe o strada importanta din oras, in asa fel incat sa fie gasit foarte usor. Sunt de evitat restaurantele „ascunse” prin cartiere si de pe strazi unde ajungi mai greu, dar si acele restaurante care sunt „izolate” de foarte multe cladiri sau magazine aflate in jurul lor, unde va fi trafic mereu.

Alegerea localizarii in cazul unui Restaurant Floreasca ar fi bine sa tina cont si de prezenta unor parcari in zona, daca parcarea privata a restaurantului nu este suficient de mare pentru a gazdui toate masinile celor prezenti la petrecerea de dupa cununia civila. Cu cat mai multe spatii pentru parcarea masinilor in zona, cu atat mai bine, mai ales daca numarul celor care vin la eveniment e destul de mare.

Alegerea amplasarii unui Restaurant Floreasca unde se va tine petrecerea de dupa cununia civila ar fi bine sa tina cont si de calitatea cailor de acces pana la locatia respectiva. Sunt de evitat cartiere si zone unde nu exista conditii optime de rulare cu masina, unde sunt mereu lucrari si probleme din cauza unor proiecte in curs de finalizare. Daca restaurantul e in afara Bucurestiului e important sa existe o cale de acces catre acesta cat mai rapida, fara devieri si fara prea mult trafic.

Nu in ultimul rand restaurantul unde vom avea organizat evenimentul privat ar fi foarte bine sa se afle cat mai aproape de statii de autobuz, de metrou, de troleibuz, tramvai, in caz ca nu toti invitatii vin cu masinile sau vor sa foloseasca masini dupa ce petrec cateva ore. Mai multe optiuni de transport existente in zona va fi cea mai buna varianta la care te vei gandi daca vrei sa multumesti pe toata lumea.