Mici accidente se pot intampla oricand si oricui.In cazul in care v-ati scapat telefonul pe o suprafata dura si ecranul acestuia s-a ciobit, fisurat sau chiar s-a spart nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece telefonul dumneavoastra nu este compromis, acesta poate fi salvat in cazul in care este adus intr-un service potrivit, in cel mai scurt timp posibil.

Echipa de profesionisti de la Prestige GSM va avea grija ca telefonul dumnevoastra sa beneficieze de atentia necesara pentru a va putea bucura de acesta in continuare.Timpul de executie al reparatiei variaza de la un caz la altul, in functie de tipul si gravitatea defectiunii, dar cu toate acestea problemele vor fi rezolvate intotdeauna in cel mai scurt timp posibil.

Daca veti avea nevoie sa schimbati display iPhone 7 la Prestige GSM vei gasi exact ceea ce cauti.Ne luam raspunderea ca veti avea reparatia efectuata in mai putin de 20 de minute.Puteti opta sa trimiteti iPhone-ul prin serviciul de curierat sau prin Uber.

Pentru ca factorul financiar este important pentru fiecare dintre noi, ne-am afisat preturile pe site.Pretul serviciilor de reparatii pentru iPhone 7 include inlocuirea ecranului de iPhone, instalarea lui de catre expertii nostri. Garantia reparatiilor efectuate de Prestige GSM este de 90 de zile.
Prestige GSM ofera consultanta, diagnostic si reparatii pentru numeroase modele de iPhone, printre ele se enumara si varianta de iPhone 7.In cazul in care aveti un astfel de model beneficiati de unul dintre cele mai rezistente display-uri de telefon, retina HD, un ecran luminos, cu o varietate larga a gamei cromatice si optiunea 3D Touch. Producatorii Apple spun ca acest ecran aduce cel mai bun management al culorii din industria telefoanelor.

Service-ul este specializat in reparatii iPhone, foloseste cele mai noi tehnologii, ofera servicii rapide, ne bucuram sa va spunem ca putem rezolva si cele mai dificile probleme, avand preturi fara concurenta, folosim doar produse originale, de calitate superioara si lucram transparent pentru clientii nostri.
Ca urmare, in cazul in display-ul telefonului dumneavoastra a suferit deteriorari, oricat de mici sau oricat de grave, Prestige GSM se asigura ca display-ul este inlocuit corect si ca, dupa reparatie, ecranul iPhone-ului va pastra toate atributele care il fac special.

Pentru a putea sa ne respectam clientii si promisiunile fata de ei, printre care referitoare la timpul de reparatie al telefonului va rugam sa completati formularul de comanda de pe site.In urma transmiterii acestuia veti fi contactat de catre reprezentantii service-ului pentru confirmarea programarii si stabilirea tuturor detaliilor necesare pentru reparatia telefonului.

In speranta ca toate aspectele sunt clare printre care si cel legat de pret si beneficiind de un timp scurt de reparatie al telefonului, de doar 20 de minute te asteptam la service-ul nostru pentru a avea un telefon ca si nou!