Sunt din ce in ce mai multe firme care ofera diverse servicii pentru o inhumare sau o incinerare, si din acest motiv, dupa ce ne decidem cu ce firma specializata vom colabora, va trebui sa ne hotaram asupra serviciului potrivit pentru a ne ajuta sa celebram trecerea in nefiinta a persoanei dragi. Va exista o persoana din aceasta firma care va coordona intreaga activitate si care va ajuta cu informatii pentru a face alegerea potrivita.

In cazul in care persoana care a decedat nu a lasat anumite specificatii cu privire la cum ar dori sa se desfasoare inmormantarea, va fi necesar sa se inceapa demararea unui plan contactand anumite companii de servicii funerare pentru a verifica preturile, practicile si politicile de desfasurare. Desi nu este usor sa te gandesti la partea financiara in acele momente dificile, o inmormantare poate fi destul de costisitoare.

O parte dificila dintr-o inmormantare o reprezinta decizia asupra lucrurilor pe care persoana le va purta, respectiv imbracamintea sau bijuteriile. Multe persoane se hotarasc asupra imbalsamarii persoanei decedate, serviciu ce este recomandat prin lege si care este obligatoriu in cazul persoanelor ce vor fi depuse la capela. La procesul de imbalsamare se folosesc substante chimice care au rolul de a pastra corpul intr-o stare cat mai putin degradabila si pentru a-l proteja. In cazul in care nu se va opta pentru serviciul de imbalsamare, persoana decedata trebuie inmormantata cat mai repede.
In schimb, daca se va opta pentru incinerare, optiunile se simplifica cu conditia de a nu depunde decedatul la capela sau de a sustine vizite pentru oferirea respectelor la crematoriu. Intr-o incinerare directa, crematoriul va depune corpul celui trecut in nefiinta intr-un loc special si va returna cenusa familiei.

Alegerea sicriului este un lucru emotionant pe care va trebui sa il faceti, pentru ca marea majoritatea oamenilor vad in sicriu locul final de odihna. Companiile de servicii funerare ofera diverse modele de sicrie la preturi diferite. Daca se va alege varianta incinerarii, va trebui achizitionata o urna pentru a depozita cenusa.

Un alt aspect important il constituie alegerea produselor funerare. Cel mai probabil, firma care va va asista va poate propune o serie de facilitati pe langa sicriu sau urna dupa caz. Aceste facilitati pot include cruci, accesorii sicrie, coroane funerare, produse pentru parastase.

Casa Funerara Luca va ajuta sa stabiliti aceste detalii, astfel incat prietenii si cunoscutii sa isi poata trimite condolentele. Firma de servicii funerare are o echipa cu o vasta experienta si responsabilitate pe care se poate baza oricine doreste sa apeleze la noi. Pentru consultanta gratuita, firma de servicii funerare va sta la dispozitie non stop.