O solutie de creditare poate face diferenta intre o firma in faliment si una care isi poate continua activitatile, avand rezultate excelente la final de an pe toate planurile. Cand lichiditatile nu mai sunt asa usor de accesat sau lipsesc e nevoie de solutii urgente si rapide pentru ca firma sau persoana juridica sa poata avea cu ce sa isi continue activitatile zilnice. O solutie poate fi creditarea. Creditarea presupune obtinerea unor bani pe termen scurt si mediu pentru a rezolva multe dintre problemele oricarei firme.

Sunt foarte multe firme si institutii care ofera aceste creditari, sunt comisioane la mijloc, dobanzi, dar sumele primite sunt suficiente pentru a putea trece cu bine pentru o perioada grea din punct de vedere economic. Prin creditare nu se obtin doar banii necesari, se castiga incredere din partea colaboratorilor, firma e privita ca una puternica, stie sa iasa din orice impas. Creditarile sunt mai usor de obtinut de la firme specializate decat de la banci, riscurile sunt mai mici in cazul firmelor independente, sumele nu sunt chiar atat de mari ca la banci, exista niste limite clare, dar banii se primesc foarte rapid in conturi. De ce am avea nevoie de creditare? Motivele sunt multe. Cu am amintit si mai sus, avem nevoie de creditare ca sa trecem peste un moment critic in care lichiditatile nu mai sunt suficiente pentru activitatile zilnice. Creditarea ne ajuta sa trecem peste toate obstacolele si e foarte buna pentru firmele mici sau la inceput de drum. Mai avem nevoie de creditare si cand vrem sa facem niste investitii mai mari pentru dezvoltarea afacerii, dar nu ne permite bugetul deja alocat.

Prin creditari avem banii rapid si ii putem recupera odata ce punem la lucru investitiile. Atunci cand esti aproape de faliment si lichiditatile sunt singurele care te pot salva e nevoie de un credit. Falimentul e o realitate pentru multe firme micute sau la inceput de drum, el poate fi depasit doar daca avem banii necesari fix in momentul in care apar primele semne ale falimentului iminent. Nevoia de creditare, de accesarea unui credit e una reala si atunci cand firma sau persoana juridica isi doreste sa aiba un capital, o baza financiara mai buna pentru o perioada limitata de timp, pentru a putea sa isi gaseasca resursele pentru dezvoltarea in diverse directii pe care nu le-a mai incercat pana atunci.

Un credit poate fi accesat si cand avem un startup pe care vrem sa il „crestem” mai rapid, sa avem banii necesari pentru a ridica o afacere de succes, pentru a ne atinge toate obiectivele propuse la inceput. Fara creditare nu am putea sa avem o afacere care merge bine si care presupune existenta unor resurse financiare cat mai solide la inceput.

Gasiti solutii de credit pentru persoane juridice sigure si eficiente si la OmniCredit, o platforma fintech de micro finantarea romaneaasca, prima de altfel, care ofera produse de factoring, scontare si microcreditare, rapid si fara multe documente solicitate. In functie de nevoile firmelor sau ale persoanelor juridice se pot alege solutii de credit pentru persoane juridice de tip factoring, care presupune cesionarea crenatelor pentru incasarea rapida a banilor pentru facturi, scontare, pentru incasarea rapida a biletelor de ordin si CEC-uri primite de la cienti cu termne de plata in viitor.

Intr-o ora sau doua, in functie de solutia aleasa pentru creditare poti avea raspunsul la solicitarea ta si in maxim opt ore ai banii in conturi fara alergatura si fara stat la cozi. OmniCredit are pentru persoanele juridice si micro-credit pentru capital de lucru sau investitii, banii intra in cont in maxim opt ore de la aprobare. Microcreditarea e solutia ideala pe termen lung, ai rambursare in rate lunare intinse si pe un an, micro-creditul poate fi combinat si cu alte variante oferite de OmniCredit. Solutiile propuse de OmniCredit sunt adaptate nevoilor firmelor, persoanelor juridice, sunt personalizate, consultanta de specialitate si asistenta permanenta garanteaza accesarea unor solutii de creditare moderne si eficiente.