Daca iti plac lucrurile mai deosebite ai testat cu siguranta si lenjeriile de pat 3D. Dupa cum le spune si numele aceste lenjerii de pat bumbac au imprimeuri 3D diverse, in relief, au un design deosebit si arata foarte bine odata ce sunt folosite pe pat. Lenjeriile 3D au aparut in mod firesc, ca urmare a cerintei clientilor. Prima data nu prea au fost atat de populare, dar pe masura ce clientii le-au descoperit lenjeriile au intrat in toate caselor celor care tin la designul dormitoarelor. Cu lenjeriile de pat 3D, disponibile si la Armonia Textil, te bucuri de numeroase avantaje. Care ar fi acestea? Lenjeria de pat 3D e la fel de simplu de curatat precum una obisnuita. O poti spala la masina automata cu un detergent obisnuit, poti sa o speli si la temperaturi mai mari fara sa pateasca ceva.
Lenjeriile de pat 3D sunt rezistente la uzura, nu se deterioreaza imprimeul special, tesaturile sunt tratate cu diverse substante pentru a se pastra imprimeul 3D cat mai mult timp. Imprimeul 3D si toata suprafata imprimata va arata excelent chiar si dupa spalari succesive, fibrele nu sunt deteriorate, tesatura nu se subtiaza.
Cu lenjeriile de pat 3D ai un dormitor original, care arata foarte bine. Iti poti impresiona prietenii sau colegii cu un pat care pare desprins din filmele S.F. Ele se pot utiliza si in camera copilului, cei mici le vor adora si vor vrea sa stea in pat si sa doarma fara probleme, stiind ca sunt acoperiti si dorm pe lenjeria 3D.
Lenjerii de pat bumbac 1+1
Lenjeriile de acest tip, de gasit si pe site-ul Armonia Textil, au culori rezistente, bine fixate in tesatura, care nu ies la spalari, nu au probleme la calcare, sunt la fel de frumoase si de interesante si dupa o perioada mai lunga de folosire. Cromatica lenjeriilor 3D e diferita, fiecare isi alege lenjeria care se potriveste cu restul decorului din dormitoare, nu apare decolorarea si nici sfasierea materialelor in zona imprimeurilor.
Alt avantaj al lenjeriilor de pat 3D tine de numarul mare de oferte pe care le putem gasi in online. Lenjeriile de pat din bumbac 1+1 gratis sunt cele mai vanate tipuri de oferte, primiti lenjerii gratuite si platiti una singura, le alegeti in orice combinatie doriti. Asa puteti avea de schimb oricate lenjerii 3D doriti, puteti sa le spalati mai des si sa le igienizati corespunzator. Ofertele de lenjerii de pat bumbac 1+1 includ produse de calitate superioara, de la cei mai buni producatori, puteti testa toate tipurile de lenjerii 3D si va puteti transforma dormitorul intr-unul unic, in care va doriti sa ramaneti cat mai mult timp. Lenjeriile de pat bumbac 1+1 se livreaza rapid, sunt ambalate corespunzator pentru transport sigur, sunt foarte usor de utilizat si rezista la uzura mare.
Lenjerii de pat 3d
Sunt si foarte multe modele de lenjerii de pat 3d pe care le puteti cumpara din online. De pilda, puteti cumpara pentru micuti lenjerii 3D cu desene animate, cu diverse modele colorate, forme geometrice, cu flori sau papusi, cu diverse desene, cu stele si corpuri ceresti, orice doriti. Pentru dormitorul vostru va puteti cumpara lenjerii 3D cu imagini din diverse orase, imagini inspirate din natura, pentru a va simti cat mai bine dupa o zi grea la locul de munca. Lenjeriile de pat 3D va vor ajuta sa va relaxati, va veti simti mult mai bine in ele, iarna va va fi cald, vara vor tine racoare si va vor permite sa dormiti mai bine.
Lenjerii de pat bumbac satinat
O alegere inspirata pentru lenjeriile 3D ar fi cele din bumbac satinat, lucios si moale, care are un aspect ce trimite cu gandul la lux. Chiar daca nu costa foarte mult, lenjeriile de pat din bumbac satinat vor schimba total aspectul dormitorului si vor aduce un plus de eleganta in orice camera sunt utilizate. Bumbacul satinat e si foarte usor de intretinut, se spala bine, se usuca rapid, nu are nevoie de conditii speciale de pastrare. Rezistenta la uzura si la spalari succesive e mare, lenjeriile 3D din bumbac satinat arata si mai bine, culorile se pastreaza la fel ca in prima zi pentru mai mult timp.