O afacere nu e atat de dificil de pus pe picioare, insa mult mai complicata este dezvoltarea acesteia. Bineinteles, e nevoie de alocarea unor fonduri importante in acest sens, dar finantarea nu e atat de usor de obtinut. Totusi, aici intervine Omnicredit despre care orice antreprenor trebuie sa stie mai multe si afli mai multe despre scontarea ca si metoda de finantare. Pe aceasta cale ai sansa de a-ti pune toate ideile in practica si de a da viata oricarei afaceri iti doresti.
Cum te ajuta scontarea
Scontarea este un produs financiar foarte util care iti ofera posibilitatea de a incasa azi biletele la ordin si CEC-urile primite de la clienti, fara sa mai fi nevoit sa astepti pana la data scadentei. Astfel, trebuie doar sa le girezi catre Omnicredit care asteapta in locul tau si, in schimb, iti face plata pe loc. Aceasta e, de departe, una dintre cele mai rapide solutii de finantare care se dovedeste a fi ideala oricarei afaceri.
Despre Omnicredit
Omnicredit reprezinta prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online si care de-a lungul anilor a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri din tara noastra, din mai multe domenii. Produsele si serviciile financiare disponibile sunt dedicate persoanelor juridice, insa in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si solutii pentru persoanele fizice pentru ca toata lumea sa poata avea de castigat de pe urma avantajelor aduse.
Da viata oricarei afaceri
Cu ajutorul Omnicredit se poate da viata oricarei afaceri, trebuie doar ca ideea ta sa fie cat mai practica. Asadar, putem aminti in acest sens de florarii, saloane de infrumusetare, magazine de cartier, terenuri de sport, sali de fitness, cabinete stomatologice si nu numai, posibilitatile sunt nenumarate. Mai departe, scontarea ca si metoda definantare este o solutie viabila pentru toate situatiile si merita sa profiti.
Te bucuri de ajutor de specialiate
Toodata, la Omnicredit ai acces la ajutor din partea specialistilor care dispun de o experienta vasta in domeniul financiar. Pe aceasta cale orice antreprenor are posibilitatea de a dobandi noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea. Aici se vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai complexe probleme, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune si merita sa profiti.
Mult mai comod online
Cui nu ii este mai comod sa stie ca poate gestiona totul exclusiv online? Fara griji si fara probleme, la Omnicredit alegi solutia de finantare care ti se potriveste, iar scontarea ca si metoda de finantare este ideala. Ajungi sa faci mari economii de timp de fiecare data cand ajungi aici si merita sa profiti de pe urma tuturor avantajelor promise.
Iti faci cont imediat
In plus, nu dureaza mai mult de 30 de secunde sa iti faci cont aici, iar mai departe alegi solutia de finantare care crezi ca ti se potriveste cel mai bine. Incarci documentele solicitate si astepti un raspuns pe care il vei primi in cel mult o ora, iar in cazul in care acesta este afirmativ, atunci in alte maxim 8 ore vei suma solicitata va fi virata direct in cont.
Scapi de birocratie si alte griji
Nu in ultimul rand, la Omnicredit ajungi sa scapi de birocratie, ceea ce inseamna ca nu mai ai niciun fel de grija. Nu trebuie sa pregatesti dosare stufoase, sa te deplasezi pana la institutii financiare, sa astepti la cozi interminabile si sa pierzi timpul. Aici e mai comod, mai rapid si mai eficient din toate punctele de vedere, asa ca alege scontarea ca si metoda de finantare si pune-ti in practica ideile.