Evenimentele private moderne nu se vor desfasura in absenta unor trupe care sa se ocupe de programul muzical si de atmosfera petrecerilor ce au loc in diverse locatii. Trupele sunt cele care vor aduce distractia la cote maxime, tot ele se vor ocupa si de momentele speciale ale serii in asa fel incat evenimentul sa fie unul reusit. Cele mai cunoscute trupe pe care le vedem la orice nunta sunt cele de coveruri. Ele vor canta diverse melodii internationale sau chiar din repertoriu national in interpretare proprie, vor veni cu sisteme de sonorizare, scena sau lumini, dansatori profesionisti, instrumentisti, DJ, cu tot ce e nevoie pentru un program muzical complet. Pe piata muzicala de la noi sunt cel putin trei tipuri de trupe cover nunta Bucuresti, fiecare putand sustine un live impecabil indiferent de evenimentul privat la care sunt invitate.
Un tip de trupe de coveruri sunt cele restranse, care au pana la trei sau patru membri si cam atat,  si care prefera evenimentele mai mici, cele medii cel mult. Aceste trupe au un playlist mai redus, programul muzical nu va fi unul extins si vor avea si tarife ceva mai bune. Prin faptul ca nu sunt foarte cautate, trupele pot fi gasite aproape oricand e nevoie de un program muzical excelent la evenimente private. Calitatea actului artistic este foarte buna, membrii trupelor au studii, au experienta, singurul minus este numarul redus de membri. O nunta fara pretentii sau una care nu are foarte multi invitati va fi perfecta pentru o astfel de trupa de coveruri.
Mai avem trupe cover nunta Bucuresti cu pana la 6-8 membri, cum este si trupa Lov, o trupa de coveruri foarte buna din Capitala. Trupele cu mai multi membri asigura un program muzical de o complexitate mai mare, ai mai multe instrumente, ai si un sound mai bun, ai sisteme de sonorizare puternice si instalatii de lumini speciale pentru un live aproape de perfectiune. Daca mai adaugam si dansatorii, scena speciala adusa, intepretul de muzica populara, la nevoie, vom intege de ce trupele de coveruri cu mai multi membri sunt atat de cautate. Trupa de coveruri care are multi membri va putea canta cele mai indragite piese in interpretari originale, foarte bine gandite, invata si piese noi si le poate integra, la cerere in playlist-uri, asigura cele mai bune combinatii de muzica veche si noua pentru o seara de neuitat.

Un ultim tip de trupe de coveruri care canta la nunti sunt si cele care au peste opt membri si care sunt solicitate la evenimentele private mari, unde sunt multi invitati, la nuntile de lux, unde e nevoie de muzica de cea mai buna calitate. E mai greu cu organizarea programului muzical, cu deplasatul si aranjatul instrumentelor, care sunt si ele mai multe, dar la final tot momentul artistic va fi unul de cinci stele. Trupele care sunt mult mai mari au si preturi ceva mai mari, merg doar la evenimente selecte si pot fi gasite destul de greu pentru ca au program incarcat de obicei si incearca sa selecteze evenimentele la care iau parte cat mai bine.