Tesla este, de departe, cel mai cunoscut producator de autoturisme electrice, iar de-a lungul anilor a impus standardul in materie de performante. Totusi, nu exista reprezentanta Tesla in Romania, astfel ca este dificil pentru soferi sa isi poata cumpara masina mult dorita. Aici intervine Teslounge, care nu este afiliat sau asociat cu Tesla, dar ofera solutii de finantare pentru Tesla, iar propunerile sunt foarte avantajoase.

Doar patru modele

Tesla a reusit sa cucereasca lumea cu numai patru modele care se dovedesc a fi mai mult decat suficiente. Tesla Model 3, Model S, Model X si model Y au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor soferilor. Acestea sunt performante, foarte economice, asigura o autonomie generoasa, iar la Teslounge te asteapta solutiile ideale de finantare pe care merita sa le descoperi.

Daca esti in cautarea celui mai accesibil model din punct de vedere financiar, atunci Model 3 este pentru tine. In ciuda pretului redus, ce ofera aceasta masina nu se poate compara cu niciun rival. Autonomia este generoasa, iar cu o singura incarcare poti parcurge pana la 567 de kiloemtri. Viteza maxima este limitata electronic la 261 km/h, pe cand 100 km/h se pot atinge in doar 3,3 secunde.

Teslounge iti aduce mai aproape si Model X, care este dedicat familiilor, avand o suprafata foarte generoasa. Nici autonomia nu este de neglijat, iar aceasta poate ajunge pana la 547 de kilometri. Viteza maxima, din nou, este limitata electronic la 262 km/h, pe cand sprintul pana la 100 km/h se face in doar 2,6 secunde.

Performantele sunt similare si in cazul Model Y, care vine cu o autonomie de pana la 480 de kilometri si o viteza maxima de 241 km/h. Acest model are nevoie de numai 3,7 secunde pentru a ajunge la 100 km/h.

Totusi, daca esti un fan al masinilor cu performante sportive, atunci Model S este exact ceea ce iti doresti. In doar 2,1 secunde atinge 100 km/h, viteza maxima este de 322 km/h, iar autonomia este inegalabila, de aproape 850 de kilometri.

Fiecare dintre aceste patru modele sunt acum mult mai accesibile pentru toti romanii prin intermediul Teslounge. Aici sunt propuse mai multe solutii de finantare, iar cu sprijinul Teslounge se grabeste procesul de electrificare al parcului auto din Romania. Merita sa apelezi chiar acum pentru a afla tot ce te intereseaza despre fiecare dintre modelele Tesla, pentru a face un test drive si pentru a lua cea mai inspirata decizie.

Iti doresti o masina electrica? Cel mai bine alegi direct cea mai buna: oricare dintre modelele Tesla. Beneficiezi de sprijin la fiecare pas si iti este mai simplu sa faci cea mai buna alegere.