Valencia, al treilea oraș ca mărime din Spania, oferă o combinație excelentă de atracții culturale, soare și plajă, cu vile fantastice pe plajă, din care puteți alege și o mulțime de lucruri interesante de făcut! Astfel, dacă vă gândiți să plecați într-un city break în Valencia, dar încă nu știți dacă să o faceți sau nu, astăzi vă prezentăm o listă cu cele mai interesante locuri de văzut dacă ajungeți în această regiune.

Valencia este un soi de “fiasco” de clădiri vechi și noi, dându-i o senzație cu adevărat specială. De la castele și turnuri medievale până la arhitectura modernistă și art deco, de la mici magazine drăguțe la mari centre comerciale, Valencia are multe de arătat și oferit. Și, desigur, există și o mulțime de locuri grozave pentru a mânca și a bea ceva răcoritor la final de city break în Valencia. Prin urmare, un city break în Valencia o opțiune excelentă de economisire a banilor de luat în considerare dacă sunteți în căutarea unei vacanțe ieftine.

Acest oraș este plin de surprize! Știați, de exemplu, că Valencia are cel mai mare parc urban din interiorul orașului din întreaga Europă? Celebrul parc Turia, care a fost un râu, este doar unul dintre cele cinci parcuri publice faimoase din Valencia. De asemenea, știați că Sfântul Graal, paharul din care trebuia să fi băut Isus la ultima cină, se spune că se păstrează în catedrala din centrul Valencia?

Astăzi ne propunem să vă arătăm 2 locuri interesante pe care le puteți vizita într-un city break Valencia.

1.     Catedrala din Valencia și Sf. Graal

Una dintre cele mai controversate locuri ale Valenciei este că are ceea ce se presupune a fi Sfântul Graal, paharul real din care a băut Isus la ultima cină, deși această afirmație este susținută și de alte câteva locuri din lume. Catedrala este un loc vechi minunat și este una dintre atracțiile de top din Valencia. De fapt, puteți urca în vârful clopotniței Miguelete și puteți admira priveliști minunate ale orașului.

1.     Piața Centrală din Valencia

Dacă a rătăci într-o piață alimentară nu este prima alegere a tuturor în ceea ce privește ce să facă în vacanță, istorica Piață Centrală din Valencia este o altă dintre atracțiile de top din oraș. Nu numai că este o clădire modernistă grozavă de admirat, dar este și un loc unde vizitatorii au o perspectivă mai atentă asupra vieții de zi cu zi a valencianilor.

Piața în sine este împărțită în secțiuni, în funcție de tipul de mâncare disponibil, cum ar fi pește, o secțiune de carne, o secțiune de fructe și așa mai departe. Există câteva tarabe cu adevărat interesante aici: unele dintre fructe și legume pot părea ciudate pentru vizitatori, la fel și unele dintre produsele tradiționale din carne, care sunt încă populare aici, dar nu în părțile celelalte ale Europei.