Dacă te-ai săturat de vacanțele în zonele clasice, atunci este momentul să optezi pentru un sejur într-o locație de o fascinație incredibilă, luxuriantă unde exoticul este definiția perfectă. Republica Dominicană are cele mai frumoase și mai spectaculoase plaje, dar te așteaptă și cu experiențe dintre cele mai magnifice. Nu rata ocazia de a te bucura de destinația de poveste și de amintirile pe care ți le poți face aici.

Santo Domingo

Santo Domingo este capitala Republicii Dominicane și probabil cel mai mare oraș de aici, care este de asemenea și zonă metropolitană din Caraibe. Acesta este cel mai vechi oraș din această parte a lumii și este considerat a fi polul turiștilor care ajung în această zonă. Încărcat cu o mulțime de zone de poveste și cu obiective turistice dintre cele mai spectaculoase, zona este apreciată pentru diversitate și implicare.

Las Terrenas

Această locație se află pe coasta de nord a Republicii Dominicane și anterior a fost o mică comunitate de pescuit, care și-a mai păstrat și astăzi din acele specificații. Cu toate acestea, în 1946, președintele țării a ordonat cetățenilor din mediul rural din Santo Domingo să locuiască aici că fermieri și pescari. Las Terrenass-a transformat cu timpul într-o atracție turistică populară, cu peisaje uimitoare, plaje cu nisip alb și apă oceanică limpede care sunt  o binecuvântare pentru relaxare. Playas el Portillo și Las Ballenas sunt două dintre cele mai frumoase plaje din zonă, în care vei avea ocazia să înțelegi adevăratul sens al cuvântului liniște. Las Terrenas este, de asemenea, un loc grozav pentru a vedea delfinii și balenele și pentru a te bucura de Republica Dominicană și tot ceea ce are ea de oferit.

Jarabacoa

Datorită climei sale tropicale, Jarabacoa este adesea numită „orașul primăverii eterne”și este destinația perfectă pentru cei care vor să se bucure de peisaje spectaculoase. Zona este cunoscută pentru munții și frumusețea saînălțătoare care include și cascadele Jimenoa și Baiguate, dar și Rezervația științifică Ebano. Dacă sunteți un vizitator aventuros, puteți încerca să traversați râul Jimenoa pe o pasarelă din lemn și frânghie, însă există și numeroase activități pentru cei care preferă momentele mai statice.

Cascadă El Limon

El Limon este o cascadă magnifică situată la 50 de metri de coasta atlantică a Republicii Dominicane. Poate fi obositor să ajungi aici pentru că va trebui să traversezi mai multe râuri, dar odată ajuns acolo, te poți răcori în apele cristaline și pe poți bucura de un peisaj de poveste. Mai mult, locația este cunoscută pentru pozele spectaculoase și pentru felul magnific în care aceasta te poate transpune cu totul într-o stare de spirit. Nu rata ocazia fascinantă de a vizita această zonă dacă ajungi în Republica Dominicană în vacanță.