Credem că siguranța și confortul întregului personal medical sunt în mâinile noastre, pentru fiecare dintre ei trebuie să își îndeplinească funcția de protecție fără a interfera cu activitățile sale. De aceea, folosim materiale de cea mai înaltă calitate și fluiditate, oferindu-le în același timp libertate de mișcare, astfel încât echipamentul să devină aliatul lor în îndeplinirea misiunii și nu un factor care îi împiedică să se angajeze pe deplin. Articolele prea strânse, late, rigide sau grele vor încetini lucrurile. De aceea ne dorim să oferim o gamă foarte largă de produse astfel încât, în funcție de natura muncii pe care o desfășoară, fiecare medic să aibă posibilitatea de a-și alege produsul, atât din punct de vedere al funcționalității practice, cât și al esteticii produsului final.

Îmbunătățiți calitatea la toate nivelurile

Pe lângă faptul că acordăm îngrijire perfectă celor care petrec mai mult de jumătate de zi în spital, nu îi ignorăm nici pe cei care se întrec împotriva cronometrului, mereu în ambulanțe așteptând semnalul pentru a anunța noi intervenții. La Limarom Medical, dorim să le facilităm munca punându-le la dispoziție echipamente de ambulanță precum: uniforme de echipaj, cămăși, veste și jachete care să le permită să se deplaseze cu ușurință fără a le împiedica viteza de deplasare. In plus, aparatul este realizat din materiale care asigura rezistenta de lunga durata, asigurand in acelasi timp confortul deplin pe care il necesita din punct de vedere termic. Avem optiuni pentru anotimpurile calde si reci, aspect esential pentru cei care isi desfasoara majoritatea activitatilor intr-un cadru exterior.


Disponibil în portocaliu și bleumarin, vestele și jachetele dispozitivului sunt realizate cu izolație, cum ar fi grinzi acoperite cu film sau Trotter, și au buzunare multifuncționale, glugă și căptușeală detașabilă, benzi reflectorizante și fermoare multiple, toate acestea fiind esențiale pentru desfășurarea optimă. Activități. De asemenea, sunt foarte rezistente și pot fi personalizate și cu broderii pe care fiecare client o proiectează după bunul plac.

Cel mai mic pret

Când vine vorba de calitate, prețul este cel mai important factor care ne diferențiază de concurență. Acest lucru este posibil deoarece produsul este vândut la prețul producătorului, fără adăugiri comerciale suplimentare. Fiecare comanda, indiferent de marimea ei, se calculeaza individual in functie de numarul de piese si complexitatea modelului, beneficiind de cele mai inalte standarde de promptitudine si profesionalism. Pentru echipamente ambulanta merita sa te bazezi pe cei de la Limarom Medical intrucat vin cu toate solutiile de care ai nevoie