Vrei să revii la un zâmbet strălucitor rapid și fără probleme? Implantul dentar ar putea fi soluția la problemele tale, mai ales pentru că, acum, în clinica stomatologică Stoma Urgent avem oferte de implanturi dentare ieftine. Așadar, acesta este un moment bun pentru a vă repara dantura cu bani mai puțini.

Dar, haideți să aflăm câteva aspecte interesante despre implanturile dentare! Ei bine, acestea sunt o tehnică dentară care permite înlocuirea unui dinte natural cu unul artificial. Mai exact, un implant este format dintr-un anumit șurub din titan care, prin intervenție chirurgicală, este introdus în os, înlocuind rădăcina dintelui care lipsește. Concret, acesta se unește cu osul și după aproximativ o lună va putea reproduce perfect un dinte adevărat.

Astăzi este posibil recurgeți la o operație cu implant chiar imediat după extragerea unui dinte, aceasta fiind la mare căutare de către pacienți, fiind una din puținele modalități de îmbunătățire a aspectului estetic al zâmbetului într-un timp rapid și cu rezultate vizibile.

De asemenea, este posibil să apelați la o operație mai complexă, fixându-vă mai multe implanturi în aceeași sesiune. Dacă este necesar, poți reconstrui o întreagă arcadă denatară și în cel mai scurt timp vei avea dinți sănătoși și perfecți din punct de vedere estetic.

Avantajele implanturilor dentare ieftine de la Stoma Urgent

Implanturile dentare pot înlocui unul sau mai mulți dinți până când întreaga arcada este completă, iar toate funcțiile își îndeplinesc rolurile complet, de la mestecat până la partea estetică.

Pe de altă parte, implantologia dentară vă permite să aveți, în sfârșit, dinți perfect, care sunt din punct de vedere al caracteristicilor și funcționalității exact ca dinții naturali.

Rata de succes a acestor implanturi dentare ieftine este foarte mare, aproximativ 99,9%, mai ales pentru că reușesc să ofere o stabilitate perfectă.

Cu toate acestea, avantajul foarte important este durata lor de rezistență. În majoritatea cazurilor implanturile țin toată viața, însă depinde foarte mult și de igiena pe care alegem să o practicăm zi de zi. Pe măsură ce suntem din ce în ce mai stricți cu acestre reguli, probabilitatea de a apărea complicații ori implantul să se degradeze este foarte redusă. Prin urmare, aplicând câteva indicații prețioase din partea medicului stomatolog, veți reuși să vă bucurați chiar toată viața de implantul dumneavoastră, astfel încât, știm deja că ele reprezintă o soluție definitivă în ceea ce privește problemele legate de dantură, dar mai ales de lipsa dinților.

 

Dacă v-am convins și vreți și dumneavoastră să beneficiați de oferta noastră de implant dentar ieftin, programați-vă chiar astăzi la un consult ce va stabili cu exactitate care sunt nevoile pe care trebuie să le acoperiți prin intermediul acestei operații.

 

Vă asigurăm de maxim profesionalism și rezultate pe