Agrafa Print este locul în care creativitatea și abordările tehnice de imprimare se împletesc, rezultând stiluri de tricouri unice și originale, care inspiră un sentiment specific atunci când privitorul le atinge. Având în vedere posibilitățile infinite de formă pe care le poate lua acest obiect, tot mai multe branduri aleg să colaboreze cu noi pentru a imprima identități vizuale, iar astăzi avem un portofoliu de peste 120 de clienți mulțumiți cu care lucrăm și continuăm să lucrăm, atât din punct de vedere creativ, cât și din punct de vedere tehnic.

Idei moderne

Suntem o echipă tânără și dinamică, care înțelege tendințele și încearcă să își adapteze întreaga activitate la acestea. Prin urmare, investim continuu în tot ceea ce este implicat în dezvoltare, inclusiv în mașina și formarea membrilor, luând în considerare fiecare etapă a procesului de personalizare. Prin urmare, astăzi ne putem bucura de cele mai moderne echipamente care ne permit să lucrăm cu orice tip de material și să imprimăm imagini de cea mai mare dimensiune pe acesta. Nu am intampinat limitari in ceea ce priveste tehnologia, asa ca ne-am straduit sa atingem aceleasi standarde in gandire si creare de imagini pe care sa le aplicam procesului de imprimare a tricourilor din Bucuresti. De aceea lucrăm constant cu clienții pentru a afla întrebări specifice despre marcă, dar și ne ghidăm către imaginea finală pe care produsul dorește să o filmeze.



Cum merge procesul?

Atunci când un client ne contactează pentru a personaliza un tricou, sunt necesari mai mulți pași pentru a stabili un anumit itinerariu. În primul rând, avem nevoie de o serie de detalii despre mărcile cu care lucrăm pentru a avea o imagine de ansamblu asupra celei mai potrivite abordări. Clientul va primi apoi un formular de configurare a produsului unde poate alege toate opțiunile care se potrivesc exact cu ideile pe care le-a configurat anterior.

Aici puteti alege detalii precum metoda de printare, materialul de confectionare a camasii (bumbac, canepa, canepa, nailon, poliester sau combinatia acestora), marimea camasii, marimea si pozitia imprimarii, numarul de piese si alte operatii suplimentare. În plus, pentru control deplin asupra produsului final, clienții au posibilitatea de a-și schița propriile modele grafice pentru a le aplica pe cămăși. În plus, pentru a ne asigura că toate detaliile sunt în concordanță cu voința de a comunica, există opțiunea de a solicita mostre gratuit, astfel încât să putem sesiza eventualele încălcări dacă este necesar, vom respecta termenul limită. Pentru imprimare tricouri in Bucuresti te poti baza oricand pe Agrafa!