În esență, există patru opțiuni disponibile pentru oricine se confruntă cu probleme dentare, însă implanturile sunt cele mai bune variante care există în acest moment.

Atât protezele dentare, cât și punțile îndeplinesc rolul de a înlocui un dinte lipsă sau chiar mai mulți, dacă situația se prezintă mai grav.

La Stoma Urgent, în majoritatea cazurilor, implanturile dentare este cea mai bună opțiune pentru pacienții noștri. Ele necesită o intervenție chirurgicală dentară minoră, urmată de un timp mai lung de vindecare, dar, în general, acest tratament relativ modern oferă poate cea mai bună soluție pe termen lung pentru înlocuirea dinților cu probleme.

Așadar, astăzi vă propunem să discutăm pe scurt despre beneficiile despre cum funcționează aceste implanturi dentare. De asemenea, tot aici vom vedea și cât costă un implant dentar.

Longevitate

Deși plasarea implantului este o procedură destul de lungă în comparație cu majoritatea tratamentelor dentare acestea oferă, de asemenea, o rezolvare de lungă durată pentru orice problemă. Spre deosebire de multe probleme dentare care pot necesita înlocuire după câțiva ani, implanturile dentare pot ține douăzeci de ani sau mai mult, odată ce s-au integrat în maxilar. Acest lucru va depinde în mare măsură de cât de bine aveți grijă de ele, dar din fericire, acest lucru este destul de simplu de făcut și nu necesită curățare greoaie, spre deosebire de proteza dentară, de exemplu.

Forță și stabilitate

În timp ce protezele și punțile oferă un anumit nivel de rezistență, ele nu se apropie însă de rezistența implanturilor dentare. Aceasta înseamnă că, odată ce este complet integrat, puteți folosi implantul dentar exact așa cum ați face un dinte natural sănătos. Această rezistență este legată și de stabilitatea dintelui. În timp ce protezele dentare se pot mișca uneori de la locul lor, implantul înlocuiește rădăcina dintelui lipsă și oferă o ancoră extrem de sigură pentru atașarea coroanei.

Alte avantaje

O diferență majoră între protezele dentare/punți și implanturile dentare este că plasarea implantului reprezintă singura opțiune care înlocuiește nu doar partea de coroană a dintelui, ci și rădăcina. Plasarea unei rădăcini artificiale a dintelui înseamnă că osul din acea zonă nu este reabsorbit, așa cum este cazul protezelor dentare. Acest lucru ține departe probabilitatea mișcării dinților și posibile modificări ale formei feței.

Sunteți interesați să vedeți cât costă un implant dentar la Stoma Urgent?

Avem vești bune! În clinica noastră stomatologică avem prețuri extrem de convenabile, astfel încât costul pentru un implant pornește de la 1000 de lei.

Prin urmare, dacă sunteți interesați de serviciile noastre stomatologice și vreți să beneficiați de cele mai bune prețuri pe care le avem în acest moment, nu ezitați să ne contactați și să vă programați în cel mai scurt timp!