Cand te-ai hotarat sa te epilezi si vrei sa arati bine cand vine vara si mergi la plaja, la bazin, la piscina ai doua variante la dispozitie: te epilezi acasa sau alegi sa mergi la salon pentru epilari definitive cu laser. Prima varianta este de departe si cea mai comoda mai ales daca nu ai suficient timp si nici nu te simti prea bine intr-un salon.

Epilarea acasa in cazul barbatilor se poate face destul de simplu, cu diverse creme depilatoare, ceara, cu aparate de ras electrice, lame de ras si spuma, depinde de fiecare si de gradul de suportabilitate, de timpul de care dispune.

Aparatele de ras electrice si cremele depilatoare dau cele mai bune rezultate, iar daca nu esti prea sensibil si ai putin curaj poti incerca epilarile cu ceara, dar s-ar putea sa regreti alegerea facuta dupa ce ai terminat procedura si vezi ca apar iritatii si mancarimi.

La capitolul costuri, la prima vedere ai putea crede ca vei face o economie considerabila daca te epilezi acasa. Pentru barbati insa nu va fi o economie prea mare pentru ca vei avea nevoie de epilari mai des decat in cazul femeilor, va fi mai dificil si vei avea nevoie de multe produse ca sa ajungi la niste rezultate satisfacatoare. Daca aduni cat vei cheltui pe ele in cativa ani vei vedea ca nu ai facut nicio afacere.

Epilarea definitiva cu laser la salon e de departe cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci. In doar 6-10 sedinte ai terminat cu mare parte din firele de par din zonele de epilat, scapi de ele in proportie de 75%-90%, nu ai efecte adverse la o epilare definitiva barbati Galaţi, nu ai dureri in timpul procedurilor. 

Laserul cu trei lungimi de unda folosit in saloanele cu experienta va distruge doar foliculii firelor de par, firele de par din jurul zonei de epilat nu vor fi atinse, nici pielea nu va avea de suferit. Toate procedurile sunt personalizate, te vei putea epila rapid si cu rezultate excelente, setarile aparatelor folosite sunt personalizate in functie de fiecare client in parte si de ce isi doreste de la epilarile definitive.

Pretul pentru sedintele de epilare definitiva barbati Galaţi, de exemplu, pot ajunge per sedinta si la 1700 ron, daca e vorba de epilare totala, pe tot corpul, iar in functie de zona de epilat preturile per sedinta vor varia intre 120-150 ron si 500-600 ron, depinde cat de mult par este acolo si cat de greu se epileaza. Da, preturile par mari la inceput, insa daca le compari cu cat vei cheltui acasa si cu cat timp pierzi si ce riscuri iti asumi cand te epilezi singur vei vedea ca banii dati la salon nu reprezinta sume extraordinar de mari.

Si ca sa raspundem si la intrebarea din titlul acestui articol, varianta mersului la salon e mai ieftina pe termen lung, rezultatele sunt mai bune, pielea va arata mai bine, firele de par vor disparea rapid, fara efort din partea ta, experienta per total va fi placuta.